Monica Schut Verpleegkundige, coach en gewichtsconsulente


Monica Schut

...Ervaren verpleegkundige

Als gespecialiseerd verpleegkundige ben ik werkzaam op de acute cardiologie. Dit doe ik al ruim 35 jaar, met heel veel plezier. Die kennis en ervaring neem ik mee en zet ik in voor jou in jouw traject indien dat nodig is. Voeding en afvallen zijn thema's waarin ik mij al jaren verdiept en gespecialiseerd heb. Wat doet voeding met je? Ik ga daar graag over met je in gesprek.

...Verbindende coach

Als gecertificeerd coach op het gebied van afvallen ga ik het gesprek met mijn cliënten aan. Graag hoor ik welke aanpak door jou gewenst is. Is dat de 'zachte route', of ga je voor de meer 'pittige aanpak' waarbij we hele scherpe doelen stellen. Ik zoek altijd naar dat wat het best bij je past en voor ons beiden goed voelt.

...Maatwerk gewichtsconsulente

Als gewichtsconsulente kan ik menu's opstellen en je helpen de impact te doorzien van voeding op jouw gezondheid. Wat werkt wel en wat werkt niet en waarom is dat belangrijk? Ieder mens is uniek, dus jouw plan ook. Ik werk niet met standaard programma's. Het is dus maatwerk. Maar dat is wat mij zo inspireert om dit werk te doen.

…Orthomoleculaire consulente

Als orthomoleculaire consulente kan ik samen met jou kijken waar je klachten vandaan komen en waarom je bijvoorbeeld geen gewicht verliest. Er is zoveel voordeel te halen uit gezonde onbewerkte voeding gesteund door vitamines en/of supplementen. Maar ook als we wat ouder worden kunnen we dat steuntje in de rug wel gebruiken.

Tevens ben ik verkooppunt voor Vitakruid die je met 20% korting bij mij kunt kopen.